Weekend weg

Bungalows voor een weekendje weg

Genieten in een vakantiehuisje. Echt even een lang weekend eruit, dat is toch waar iedereen naar uit kijkt. Hiervoor hoef je niet eens ver van huis te gaan. Nederland heeft zoveel mooist te bieden. Kies voor een bungalow of chalet op een vakantiepark zodat je de beschikking hebt over diverse faciliteiten zoals speeltuintjes, zwembaden, snackbar etc.
Ben je een wandelliefhebber, houd je van fietsen of paardrijden, lig je liever te zonnebaden aan zwembad of bij een meertje of ben je een cultuurliefhebber op zoek naar architectuur, kunst en musea? Voor iedereen is er een passend vakantiehuisje te vinden.

Lang weekend? Kort weekend? Lazy Sunday? Keuze genoeg!

Standaard loopt een lang weekend van vrijdag tot maandag. Wil je liever een lang weekend weg van donderdag tot zondag? Of van zaterdag tot dinsdag? Dat kan bij ons allemaal! Het is ook mogelijk om een kort weekend te boeken. Een kort weekend is maar 2 nachten in plaats van 3 nachten. Een kort weekend kan bijvoorbeeld van vrijdag tot zondag. Combineer een kort weekend met een 'Lazy Sunday'. Dan hoef je niet al 's morgens vroeg te vertrekken, maar kun je tot 18:00 uur gebruik maken van de BosBungalow. Dan kun je ook op zondag nog volop genieten van je weekendje weg en ben je er echt even lekker uit.