Gastenboek BosBungalow 13

Hieronder de reacties van de gasten die in BosBungalow 13 hun vakantie doorgebracht hebben.

20 10 2020
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. van Walsum

Alles aanwezig op een prima plek!! Alles was aanwezig in de bungalow.
Rustige omgeving.
Heerlijke omheinde tuin!!

29 08 2020
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Simmer

Fantastische tijd gehad

04 11 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Schaap

De bungalow lag rustig en heeft veel privacy, heeft aan alle verwachtigingen voldaan. Prachtige omgeving, en veel fiets en wandel mogelijkheden. Zeker een aanrader om terug te komen. Een tip voor de houtkachel waar je hout zou kunnen kopen zou handig zijn. Het winkeltje was dicht.

23 10 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Korthagen

Supersfeervolle bungalow van alle gemakken voorzien

27 09 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam Ooijen

We zouden met onze 2 kleine hondenvriendjes 2 weken verblijven in deze prachtige bungalow.
Speciaal een dag voor uitgetrokken vorig jaar september om bij divers parken te gaan kijken die melden op hun website dat ze hondvriendelijk waren en het omheind was.
Dat viel bij diverse parken erg tegen, want ook al staat er een haag omheen dan nog kan een klein hondje zo ontsnappen.
Toen kwamen we in Beekbergen aan bij vakantiepark het Liederholt waar diverse prachtige bosbungalows staan van heerlijke bungalows.nl.
We hebben de diverse opties bekeken en alles was rondom netjes met hekwerk en en poortje afgemaakt.
Dus onze keuze was snel gemaakt, aardige medewerkers bij de receptie en op het hele vakantiepark, supermooi park, veel voorzieningen.
Zelfs 2 E bikes en indien gewenst een fietsstoeltje aanwezig.
Bij Bosbungalow 13 viel ons op dat het hekwerk erg goed tot aan de grond afgemaakt is en het poortje ook zo laag mogelijk hangt zodat ontsnappen van onze 2 hondjes niet mogelijk was en we ze met een gerust hart buiten konden laten.
Dat was voor ons het allerbelangrijkste.
De Bosbungalow zag er op de website al prachtig uit en voldeed ook aan onze wensen toen we er aankwamen.
We voelden ons er meteen thuis, erg mooi en zeer sfeervol ingericht, prachtige ruime keuken met vaatwasser.
We zouden er 2 weken van gaan genieten maar in de eerste week heeft mijn partner al meteen een mail gestuurd of het mogelijk was om er nog een 3 e week achteraan te plakken.
Dat kon gelukkig.

Het is zelfs zo dat we het zo reuze naar ons zin hebben gehad en de Veluwe zoveel te bieden heeft dat we voor volgend jaar al weer 2 weken geboekt hebben om te voorkomen dat we te laat waren en de vakantie in die periode aan onze neus voorbij zou gaan.

Helaas zijn we vanwege ons ene hondje dat in het weekend van vrijdag op zaterdagnacht zo ontzettend ziek is geworden en vanwege m’n het feit dat ik zelf ook heel eeg ziek werd die laatste extra bijgeboekte vakantieweek voortijdig eind van de middag op dinsdag vertrokken
Mijn partner stond er alleen voor om alles in te pakken, in de auto te laden enz omdat ik zo ziek was.
Hij had de puf niet meer om nog te stofzuigen en te dweilen en had ook nog een flinke autorit voor de boeg.
En dan thuis ook weer alles uitladen en opruimen.
Je vakantie zo abrupt af moeten breken om deze redenen is nooit leuk zeker niet als je het zo ontzettend naar je zin hebt.

Onze dochter, haar partner en onze kleindochter zijn het 2 e weekend ook een paar dagen geweest.
Wat hebben ook zij genoten, onze kleindochter zag de trampoline en dat was meteen een heel groot succes.

We hebben telefonisch contact met Sandra Steketee van heerlijke bungalows contact opgenomen om te vertellen dat we helaas voortijdig moesten vertrekken.
Door alles hadden we maar, 1 ding en dat was zo snel mogelijk terug naar huis rijden in Noord-Brabant, onze eigen huisarts in de buurt enz.
Mijn partner had de vaatwasser aangezet maar, we konden niet die uren nog wachten tot dat deze klaar was en zoals in de voorwaarden staan uitruimen voordat je de Bosbungalow verlaat.
Normaal zouden we de Bosbungalow ook zeker nog even gestofzuigd en gedweild achtergelaten hebben omdat we toch 2 hondjes hebben.
Dat hebben we die weken ook gedaan, je wil het net zoals thuis ook netjes bijhouden.

Ze vond het geen enkel probleem dat we het op deze manier achterlieten en begreep heel goed dat mijn partner naar huis wilde en wenst ons een hele goede terugreis en veel beterschap voor zowel mijzelf als m’n hondje.

Toen we midden in de nacht het vakantiepark moesten verlaten om met ons doodzieke hondje naar de dierenarts te gaan hebben we de beheerder gebeld.
Ondanks het tijdstip midden in de nacht werden we ontzettend vriendelijk te woord gestaan en hij regelde meteen dat we het park af en ook daarna zo weer op konden.
Echt Top, ook het pasje dat je bij aankomst krijgt en borg voor moet betalen en waar punten op staan zodat je daar je afval
mee kan afvoeren of er een bedrag op kunt laten zetten om gebruik te maken van wasmachine of wasdroger kon niet meer bij de receptie ingeleverd worden omdat die net gesloten waren.
In het restaurant hebben we de sleutels achtergelaten omdat we in overleg met Sandra de sleutels er nu zoals normaal bij vertrek overdag op wilden laten zitten.
Je weet maar nooit wat er gebeurd als er ‘s avonds en ‘s nachts nog sleutels opzitten.
Voor de veiligheid hebben we ze bij het restaurant ingeleverd en daar kon ook het pasje ingeleverd worden en werd meteen de borg en het restant wat er nog op stond verrekend, echt Top service!

Omdat we bij thuiskomst erachter kwamen dat mijn partner in de haast vergeten was om ons hele kruidenmandje, bakspray enz vergeten waren mee te nemen hebben we hierover nog een mailtje gestuurd naar Sandra en gevraagd wat ze hier mee deden.
Ze zou er zelf een rondje lopen en zorgen dat het opgestuurd werd naar ons.
Niet dat we daarom gevraagd hadden maar, we vonden het echt heel erg netjes.
Tot onze verbazing kregen we afgelopen dinsdag waarover vooraf via de mail al een bericht dat het pakket met onze spullen verzonden was een grote doos afgeleverd.
Net nadat ik thuisgekomen was van 2 dagen ziekenhuisopname.
Een beter moment hadden ze er niet voor uit kunnen zoeken.
Al onze spulletjes zaten erin en een prachtig kussen met mooie print en aan de andere kant een toepasselijke tekst: ENJOY HOME.
LIVE YOUR DREAM. LOVE TO BE AT HOME.

Hoe hartverwarmend en meelevend is dat, we waren er erg ontroerd van en ook al hadden ze dit niet hoeven te doen we zijn er ontzettend blij mee, zo ontzettend lief dat ze bij HEERLIJKE BUNGALOWS.NL niet alleen met verhuren enz bezig zijn maar, heel erg empathisch en zeker super attent.

Wij willen Sandra Steketee en haar partner dan ook heel eeg bedanken voor hun begrip, de leuke cadeautjes en het versturen van onze vergeten spullen en uiteraard superfijne verblijf in Bosbungalow 13 op Vakantiepark het Liederholt in Beekbergen.
Ondanks dat onze laatste extra bijgeboekte 3 e vakantieweek anders verliep en vroegtijdig eindigde kunnen we terugkijken op een fantastisch verblijf op de Veluwe.
We kijken dan ook al weer uit naar volgend jaar om weer 2 weken te mogen genieten van Bosbungalow 13, weer een positief vooruitzicht.

24 09 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Schuitemaker

Heerlijk

03 07 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Martis

Heerlijk genoten en de volgende reservering staat al op de planning.

29 05 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Borgos

We hebben genoten van de prachtige bungalow. Er ontbrak echt helemaal niets. En natuurlijk voor onze hond was het geweldig. Echt voor herhaling vatbaar.

27 04 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Van Oerle

Het was super. Heel fijn, mooi huis, mooie omgeving.

24 02 2019
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Schoon

We hebben een heerlijke tijd gehad!

23 09 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Fase

Prima, mooie bungalow en de ligging is prima. Tuin is mooi en ook de elctrische fietsen zijn heel fijn.

14 09 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Paauw

Verbijf was heerlijk!

09 09 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Meijer

Top! Supermooi huisje en helemaal schoon. Nergens een vlekje en alles heel leuk ingericht. We voelden ons meteen thuis. Dit was onze eerste vakantie met onze pup van 9 maanden en hij heeft ook de tijd van zijn leven gehad in de grote omheinde tuin. Top dat er fietsen stonden ook.

21 08 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Valstar

We hebben een heerlijke tijd gehad in de prachtige bungalow.

12 08 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Zom

Het verblijf in de bungalow was weer super. Het is voor ons de 3e keer dat we een bungalow van jullie huren en wederom hebben we genoten van de bungolow de inrichting en de service.

30 07 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Schalkwijk

Door het heerlijke weer niet veel binnen gezeten. Bedden waren prima. Opgelost. Service super goed. Fietsstoeltje kon niet bevestigd worden, er kwam binnen half uur een nieuw stoeltje zodat we toch nog lekker konden fietsen. Stapelbed onder wat benauwend voor kind omdat de afstand tussen onder bed en boven bed erg krap is. Maar dan kon ze lekker bij oma slapen. Ga zo door met deze service en gast vrijheid.

09 06 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Kreft

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in deze mooie bungalow. Zo buiten het seizoen is het hier heerlijk rustig. Er is een leuk bos vlakbij waar je met de hond -aangelijnd- kunt wandelen. Aanrader: losloopgebied het Leesten in Ugchelen. Een kwartiertje rijden, gratis parkeergelegenheid en een prachtig gebied voor de hond om even lekker te rennen en met andere honden te spelen!

15 05 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam De Groot

te kort wij zijn maar 4 dagen geweest ( was te kort )

25 04 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Bunt

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in bosbungalow 13. Wij vonden het ontzettend fijn dat we wat vroeger in de bungalow mochten op de dag van aankomst. De kinderen genoten van de tuin, de trampoline en het speeltuintje.

16 04 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Bais

Top. De trampolines zijn subliem voor kids.Keuken uitrusting uitstekend. Bedden prima. Personeel erg vriendelijk. Electrische fietsen in het schuurtje, super!

05 03 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Proctor

Prachtige Bungalow. Mooi/hip ingericht. Zeer grote tuin met trampoline!! Super dat we gebruik konden maken van 2 elektrische fietsen. Zeer complete keuken inventaris. Kindervriendelijk Prachtige omgeving. Genoeg te doen in de omgeving.

03 01 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Paulides

Prima! Heerlijk rustig, onze honden hebben geen stress gehad vanwege het vuurwerk

03 01 2018
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Nijkamp

Het was een fijn verblijf in twee huisjes (bosbungalow 13/14). Alles was er, en meer! Fijn om afwasmiddel en dat soort dingetjes (zelfs waxinelichtjes :-)) in het huisje aan te treffen. Genoten van de plek en de huisjes. De medewerker die we vroegen het dode haasje wat achter ons schuurtje lag op te ruimen deed dit meteen. Hij heeft ook heel snel een asbak gebracht. Fijn! Kortom, we hebben genoten, thanks!!

23 12 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Stomp

Prima, genoten van de stilte en van de open haard. Inrichting is leuk!

17 10 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Oenema

Mede door het mooie weer hebben we een heerlijke week gehad.

18 09 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Van der Meer

Super! De inrichting van het huisje was erg mooi en van deze tijd. De omheinde tuin was ideaal voor de hond, zo kon hij lekker buiten lopen, zonder uit het zicht te verdwijnen. We vonden het bed niet heel lekker liggen.

12 09 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Van Leeuwen

Heerlijk

02 09 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Van der Star

Prima week gehad!

26 08 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Boer

Het was top! Mooie ligging van het chalet op het park. Het is ook een mooi park. We konden zo met de hond het bos in lopen. Super is de omheinde tuin! Het chalet was ook erg gezellig ingericht, ook de spotjes buiten geeft echt sfeer aan het chalet. Super ook zijn de elektrische fietsen en de loungeset met de overkapping. Ruim voldoende keukeninventaris aanwezig.

19 08 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Mazee

Helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar.

08 08 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. De Jong

Het verblijf was super. Heel erg genoten! Vriendelijk geholpen top camping.

01 08 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Van Bijsterveld

In 1 woord fantastisch!! Het huisje is echt heel mooi. De tuin mega groot en de trampoline werd dagelijks gebruikt. (ook door de volwassenen, lekker weer even kind zijn) De hond had ook the time of his life! Super handig dat hek. Mooie omgeving, mooie camping. Hele goede service. Onze fiets had een mankementje en ik mocht hem meteen omruilen met een andere fiets uit een huisje dat nog niet bewoond werd. Helemaal top! Wij komen zeker nog een keer terug!

08 07 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam Ooijendijk

Zeer prettig en snelle oplossing op vragen.

04 07 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Familie Metz

Goed

20 06 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Heijneman

Heerlijk

20 05 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Mauritz

Alles zag er fantastisch uit! De bedden sliepen heerlijk. De fietsen waren een uitkomst en in de heerlijke grote tuin was het goed vertoeven.

13 05 2017
BosBungalow 13 - Beekbergen
Fam. Van der Wulp

Toen we naar huis moesten zei ik tegen mijn man 'ohhh kunnen we hier niet blijven wonen?!'. Dat omschrijft alles toch;-) Daarnaast waren wij met onze 2 dochtertjes en ons oudste dochtertje van 3 jaar heeft altijd erg veel moeite met nieuwe dingen. Wij zagen er dan ook een beetje tegenop om te gaan, maar we wilden het toch proberen. En dachten als het echt niet gaat gaan we gewoon naar huis. Maar het eerste wat ze zei toen ze de bungalow binnen liep 'oh kijk eens! waanzinnig!' :-) (dit woord heeft ze nog nooit gebruikt ha ha). Nou ik kon mijn geluk niet op en was zo blij dat ze zich gelijk veilig en goed voelde in jullie bungalow. De trampoline in de tuin en de speeltuin naast het huisje maakte het compleet voor haar. Nog nooit op een trampoline gesprongen maar ze was er niet vanaf te slaan. Ook wij hebben enorm genoten van de prachtig ingerichte bungalow! Ook deze bungalow hebben jullie weer met zorg ingericht. Complimenten! De ligging is ook heerlijk! Kortom een topverblijf gehad! Al waren het maar 4 daagjes, maar we hebben erg genoten en willen graag in oktober weer een midweekje boeken bij jullie in Beekbergen.